Booking.com
Booking.com
Booking.com

Platser för bröllop och event på Mallorca

Letar du efter en unik destination att förverkliga ditt drömbröllop? Mallorca är en fantastiskt vacker ö inramad av medelhavet och Tramuntana bergen. Med över 300 soldagar per år, så vågar vi nästan lova att ni prickar in en härlig dag för ert bröllop.

Mallorca är en populär bröllops destination och många svenskar gifter sig på Mallorca varje år. Svenska kyrkan viger ca 190 par om året och normalt sker vigseln i kyrkan i Palma de Mallorca. Det finns också möjlighet att vigas utomhus vid den lilla båthamnen utanför kyrkan eller i Alcanada, Alcudia på norra Mallorca. Om det önskas vigsel på andra platser än dessa, bestäms detta i samråd med Svenska kyrkan på Mallorca. Många svenskar väljer också att gifta sig i Sverige och utföra cermonin och ha festen på Mallorca.

Mallorcas har ett underbart naturlandskap, med havet, vikarna, bergen och de pittoreska bylanskapen som ger ditt bröllop en magisk inramning. Förutom att gifta sig på en strand, finns möjligheten att hålla cermonin på toppen av ett berg, i en rustik finca, i en bergsby, på en båt eller i den magnifika katedralen i Palma.

När det kommer till platser / venues för att hålla i bröllopsfesten, erbjuder Mallorca en mängd olika spännande och annorlunda alternativ. Det finns allt ifrån rustika Mallorquinska restauranger med lummiga innergårdar, till lyxiga beachklubbar. Många väljer också att hyra en avskilt belägen finca eller villa, så att festen kan fortsätta långt in på småtimmarna utan att störa.

Mallorca kommer att ge dig och din blivande ett bröllop som ni kommer att minnas under en livstid!

Tips på platser / venues för ditt bröllop eller annat stort eller litet event på Mallorca:


Finca Hotel Can Estades

Can Estades är ett romantiskt landsbygdshotell beläget på sydvästra Mallorca endast 1.5 km från den lilla mysiga byn Calvia och med magisk utsikt över Sierra Tramuntana. Can Estades har öppet året runt med undantag för november och december, och erbjuder alla bekvämligheter som rymliga rum och lägenheter (vissa med kök och balkong), pool med bubbelpool, flera terrasser och mysiga hörn för avkoppling. Det finns även parkeringsplats, Wi-Fi och luftkonditionering. Hotellet välkomnar barn från 12 års ålder av säkerhetsskäl och av hänsyn till andra gäster.

Can Estades har sitt ursprung från 1500-talet och har under 8 års tid restaurerats kärleksfullt. De nuvarande ägarna Norbert Amthor och Christiane Zube har satt högt värde vid att upprätthålla husets ursprungliga stil genom att använda högkvalitativa och naturnära material. Det gamla köket med öppen spis är en mysig mötesplats för hotellets gäster. Det gamla ladugolvet har byggts om till en evenemangshall, där seminarier, träningssessioner, konserter, föreläsningar och fester organiseras.

Can Estades erbjuder många möjligheter och är en perfekt plats för alla slags evenemang. Värdparet har många års erfarenhet av planering av olika evenemang världen över och kan ta hand om varje detalj. Du kan hyra delar, eller boka hela hotellet privat eller för affärsändamål. Skicka en förfrågan för ditt seminarie, konferens, familjesemester och bröllop. Gör ditt event till en oförglömlig upplevelse!

Hemsida: www.can-estades.com
Kontakt: info@can-estades.com
Adress: Cami de Son Pillo 15, 07184 Calvia
Telefon: +34 971 670 558