Booking.com
Booking.com
Booking.com

Catering & privat kock på Mallorca

Mallorca är känd för sin matkultur och det finns många bra restauranger och cateringföretag på ön. Flertalet har specialicerat sig på att anordna företags- och grupparrangemang, som bröllop och andra högtidliga fester.

För det första kan de hjälpa dig att finna en bra plats för ditt event. Det finns många mysiga restauranger och fincor på ön som man kan hyra. För att ditt event skall bli så bra som möjligt får du hjälp att bygga upp ett arrangemang utifrån dina önskemål om möblering, belysning och utsmyckning. Många företag kan hjälpa dig att hyra möbler, porslin och allt annat som du kan tänkas behöva.

När det kommer till maten så kan du lita på att experterna vet vad som fungerar och de kan ge dig råd om vad som passar för just ditt event. Du kan välja mellan en rad olika typer av upplägg, som buffet, 3 rätters, eller liknande. Du väljer vilken mat du önskar att bjuda dina gäster på och låter sedan experterna jobba fram en bra och passande meny.

För att det skall flyta på smidigt under kvällen finns det personal som ser till att alla har något i sitt glas, och att maten kommer ut vid rätt tillfälle.

För mindre grupper eller enstaka personer finns det också möjlighet att hyra sin egen kock. Det finns många duktiga privata kockar på Mallorca som man kan hyra in för några timmar eller en heldag, kanske för en speciell lunch eller en middagsbjudning.

Vill du anlita ett cateringföretag på Mallorca för ditt Bröllop eller annat stort eller litet event?


Mallorcaguide.se rekommenderar:
LIFESTYLE CATERING

Passionerade, Erfarna, Kreativa

Etablerade sedan 1999 på den vackra ön Mallorca, Lifestyle Catering and Events fortsätter att bygga upp sitt beundransvärda rykte som effektiva, ärliga och tillförlitliga.

Under åren har vi blivit kända för vår fantastiskt goda helstekta gris meny, men vi brinner verkligen för alla typer av ma. Vilka önskemål du än må ha, ser vi till att det blir kärlek vid första tuggan. Genom att använda färska, lokala produkter från Mallorca och utnyttja säsongens råvaror, strävar vi efter att få en variation av smaker, stil och artisteri till bordet, till glädje för både värdar och gäster. Min inspiration är att göra ditt event oförglömligt; en fantastisk och unik upplevelse som du inte kommer att glömma.

Så oavsett om du planerar; ett bröllop, en välsignelse, en födelsedag, ett white party, ett företagsevent, egentligen alla typer av evenemang, så erbjuder vi en mängd olika catering lösningar för att göra din dag extra speciell. Vi vet att det inte bara är fantastisk mat som gör ett fest verkligt minnesvärd, det är minst lika viktigt med detaljer som; blommor, drinkar, musik och underhållning, D.J. s, transport, bord, stolar, till och med glasen, porslin och bestick. Vi samarbetar med betrodda partners och artister som specialiserat sig på ett brett utbud av tjänster såsom florister, fotografer och musiker mfl.

Tillsammans kan vi göra verklighet av dina drömmar. Så luta dig tillbaka, koppla av och låt oss ta hand om allt…

Jerry Whitehouse

Hemsida: http://mallorcacatering.co.uk
Kontakt: info@777333.es
Tel. +34 647 777 333