Son Antem Golf Club, Llucmajor, golf, golfbana,
Son Antem Golf

Golf Son Antem.

Två 18 hålsbanor på Mallorca.

Par: 72

Det finns två 18 hålsbanor på Golf Son Antems golf klubb. De två mästerverken är designade av Francisco López Segalés, en av Spaniens ledande designers av golfbanor. Sedan 1990 har han designat golfbanor i Spanien och hans banor finns på många välkända resmål. Golfbanan har fått strålande recensioner av både professionella golfare samt amatörspelare.

Den östra golfbanan är mer lämpad för spel för nybörjare och amatörsspelare med lättare hål i början som avslutas med mer utmanande hål i slutet av rundan. Banan är relativt bred och lättspelad medan på greenern behövs mer koncentration och precision. Fem sjöar finns längs banan.

Den västra golfbanan öppnades i september 2001 och erbjuder spännande utmaningar för alla nivåer av golfare. Fairways ligger tätt och banan går genom öppna landskap, vilket ger den en känsla av en mästerskapsbana. Golfbanan har tre sjöar och runt dessa finns fem hål. Tallskog omringar banan och de svagt lutande kullarna ger en vacker och pittoresk upplevelse av Mallorca.

Flera viktiga Europeiska golfturneringar har hållits på Son Antem, inklusive Audi Quattro Cup och Mallorca cupen.

Hemsida: www.marriott.com/golf
Telefon: +34 971 129 200