Golf Pollensa, Norra Mallorca, Golfbana,
Utsikt från klubbhuset

Golf Pollenca i Pollenca

9 håls golfbana på Mallorca

Mycket välskött nio hålsbana som erbjuder fantastiska vyer över bergskedjan Traumuntana, olivlundar, bukterna Pollenca och Alcudia samt naturreservatet s´Albufereta.

Golfbanan invigdes 1986 och genomgick en fullständig renovering under år 2000 och sen dess håller den en utmärkt standard. Greenerna hålls i perfekt skick och det finns två sjöar och mycket växtlighet, framför allt finns olivträd och de karaktäristiska tallarna.

Förutom fantastisk golf så erbjuds många andra aktiviteter på anläggningen så som driving range, putting green och pitching område. Klubben har även en golfskola för er som vill förbättra och finslipa tekniken, lärarna är professionella golfare och speciella kurser kan också anordnas. Golfbilar, golfvagnar och klubbor finns för uthyrning i deras golfshop.

Med spektakulär utsikt över bukten Pollenca, erbjuder restaurangen fantastisk mat i en pittoresk och trevlig miljö. Servicen håller en mycket hög nivå och är en del av upplevelsen. Utöver fräscha sallader, kockens specialrätt och medelhavsmat, så går det att välja en tre rätters meny som ändras från var dag.

Klockan 18:00 förvandlas golfbanans bar till en av de trendigaste barerna på norra Mallorca. Levande musik spelas, DJ:s och restaurangen fylls och atmosfären är avslappnad.

Telefon: +34 971 533 216