Stand up paddle (SUP) på Mallorca.

Stand up paddle har tagit världen med storm och är verkligen en aktivitet som passar alla. Medelhavets varma vatten är perfekt för vattenaktiviteter och vi rekommenderar alla att testa. Det går att hyra brädor per timma på flera orter på Mallorca. Det finns olika brädor som är mer anpassade för nybörjare och har bra stabilitet. Det går även att följa med grupper med guide som tar er till vackra snorklingsvatten.

Vi kan varmt rekommendera surfskolan Bonaona när du vill lära dig SUP på Mallorca:


Bonaona Mallorca – Surf School & Surf Café Bar

Bonaona är en välkänd surfskola & bar som ligger på stranden i Can Pastilla med fantastisk utsikt över Playa de Palma. Bonaona är en mötesplats för alla paddelsurfare, surfare, kitesurfare och vindsurfare på ön och erbjuder gratis Wi-Fi, förvaring, duschar och bar/café.

Bonaona erbjuder stand up paddel lektioner och kurser för nybörjare och mer avancerade för både vuxna och barn året runt. De erbjuder även surfing, vindsurfing, kitesurfing, body board och uthyrning av utrustning. De anordnar även läger och organiserade turer.

Hemsida: www.surfschoolmallorca.com
Kontakt: bonaonamallorca@gmail.com
Tel. +34 619 749 271 or +34 971 261 261
Adress: Carrer Palangres, 7 – 07610 Can Pastilla

Stand Up Paddle Cave Tour – Cala Blava (ca 2-3 timmar)

Turen startar tidigt för att dra fördel av det lugna havet. Erfarna SUP instruktörer tar dig till naturliga grottor med vackra turkosa vatten för att snorkla, bada och njuta av ett avkopplande mellanmål på platser som du bara kan nå via vatten. Var med om en unik upplevelse och fantastiska undervattensmiljöer. Bland annat den gröna grottan besöks under turen, med en intensiv grönaktig färg som reflekteras av solens strålar och där du kan smeta in din hud med naturlig lera. Den här turen är för människor som älskar sport, natur och äventyr. En annorlunda sätt att njuta av Mallorca och en oförglömlig upplevelse.
Inkluderar: Utrustning, instruktör, våtdräkt/lycra, försäkring och litet mellanmål (smörgås).
Pris: 40€ per person
Pris med transfer t&r från Bonaona: 50 € per person
Grupper upp till 8 personer

Stand Up Paddle Sunset Tour (ca 2 timmar)

Följ med och se solnedgången från en Stand Up Paddle board med spektakulär utsikt över Palmabukten.
Inkluderar: Utrustning, instruktör, våtdräkt/lycra, försäkring, 2 timmar tur till solnedgången, nybörjare SUP lektion om du aldrig har paddlat innan, dryck och tilltugg i slutet av turen.
Pris: 30€ per person

Bike & Kayak & Stand up paddel Tour (ca 4 timmar)

Upplev ett riktigt äventyr i Palma som kombinerar cykel och kajak eller stand up paddel.
Inkluderar: Cykel, hjälm, lås, kayak eller bräda, våtdräkt (om det behövs), försäkring, instruktör, dryck med en tapas
Pris: 45€ per person