Jungle Parc – höghöjdsbanor för både stora och små

Upptäck de största höghöjdsbanorna på Balearerna! Man tar sig från träd till träd, på olika höjder från marken, med broar, rep, stockar och massor av långa zip-leder. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun och ha musklerna på spänn. Ett utmanande och roligt äventyr för hela familjen som kommer att skapa oförglömliga semester minnen.

Jungle Parc är en höghöjdsbana och äventyrspark för vuxna och barn. Parken för vuxna ligger i Santa Ponsa och har tre olika leder med olika höjder och svårighetsgrader. I Bendinat ligger Jungle Parc Junior, en äventyrsbana för barn från 4 upp till 11 år.

Detta är en aktivitet som vi varmt kan rekommendera för privatpersoner och även för grupper och företag. Jungle parc är vana vid att ta emot både mindre och större grupper. Jungel Parc Junior kan även anorda födelsedagskalas. Parkerna tillhandahåller all säkerhetsutrustning.

Jungle Parc Santa Ponsa

Höghöjdsparken för vuxna ligger i Santa Ponsa och har tre olika leder med olika höjder och svårighetsgrader. Plattformarna varierar i höjd på mellan 3 till 10 meter och knyts samman av stegar, broar, rep, plankor och linbanor. På dessa äventyrsbanor kan de äldre barnen vara med om de uppfyller de krav som gäller på de olika banorna. Beläget i skuggan av en 9 hektar tallskog i Santa Ponsa, 500 meter från stranden, kommer du att njuta av olika banor med totalt 134 plattformar. En riktig adrenalin rush.

Hemsida: www.jungleparc.es
Kontakt: mallorca@jungleparc.es
Telefon:
+34 630948295
Adress: Avenida Jaime I, 40 A 07180 Santa Ponsa

Jungle Parc Junior Bendinat

Jungle Parc Junior ligger i skuggan av en lummig tallskog i Bendinat. Det är en äventyrsbana för barn från 4 upp till 11 år. Kravet på längd är 105cm. Barnen kommer att förflytta sig från träd till träd, i total säkerhet (kontinuerligt belaysystem), genom olika övningar: broar, nät, gungor, raket, dragkedjor och mycket mer!

Det finns totalt 50 plattformar uppdelade i 6 banor med olika svårighetsgrad och höjd. Varje nivå blir svårare och högre. Nivå 5 och 6 är för barn över 7 år och längre än 120 cm. Barnen kan gå i sin egen takt och fortsätta till nästa nivå om man vill, eller upprepa sina favoritnivåer. Det är obligatorisk att ha tillsyn av en medföljande vuxen (1 vuxen med max. 3 barn). Den vuxna kommer inte att klättra, endast följa med på marken.

Det är populärt att anordna födelsedagskalas för sitt barn här. Barnen går tillsammans igenom banan och det finns sedan en mysig avskild parkdel med bänkar där man kan servera medhavd lunch eller tårta.

Det är enkelt att ta sig till Jungle Parc Junior. Från Palma går buss nummer 3 och då kliver man av i Illetas, sedan är det 10 minuters promenad till parken. En mysig och uppskattad utflykt för barnen.

Hemsida: www.jungleparcjunior.es
Kontakt: mallorca@jungleparc.es
Telefon:
+34 630948295
Adress: Arquitecto Francesc Casas, 16 07181 Bendinat

Bergsklättring

På Mallorca kan alla klättra, från nybörjare till proffs. Bergen är underbart vackra och bjuder på fantastiska vyer och den rödfärgade kalkstenen är av högsta kvalitet. Just kombinationen av vackra stränder, kuster och den dramatiska bergskedjan Tramuntana har gjort Mallorca till en mycket populär bergsklättrings destination. Bland professionella sportklättrar har Mallorca sedan länge varit känt och många förlägger sin vintersäsongs-träning här. Deep water soloing (DWS), har vuxit sig stort på Mallorca. Denna form av klättring innebär att ni klättrar utan rep längsmed och uppför kustklippor och om ni faller så är det vattnet som fångar upp er. Givetvis finns det även här olika nivåer av leder med varierande svårighetsgrad, om ni vågar testa! Bergsklättringen på ön är väletablerad med många olika bergsleder att välja mellan och professionella klättringsguider finns för alla nivåer av erfarenhet. Några populära områden att klättra i är trakterna runt Soller, Valldemosa och Bunyola. Utmana tyngdlagen och ge er ut på en underbara dag!