Gokart, Alcudia, Kartingmania, Mallorca
Kartingmania, Gokart i Alcudia

Gokart för stora och små på Mallorca

Karting i Magaluf

Karting är en Gokartbana som ligger i Magaluf. Detta är en aktivitet som är rolig för alla åldrar. Det finns även småbilar som barn från 3 år kan köra. Är ni ett kompisgäng eller ett företag, så kan det annordnas events och racertävlingar efter era önskemål. På området finns ett café och bar och är ni en större grupp så kan även catering arrangeras.

Gokart inomhus i Festival Park

Ekarts inhomhusbana ligger bara ett par mil nordöst om Palma i det mycket populära restaurang- och butiksområdet Mallorca Fashion Outlet eller Festival Park som många också kallar det. Bilarna är miljövänliga då de är eldrivna. De är utrustade med den senaste tekniken och utrustningen för att er upplevelsen ska bli så häftig och säker som möjligt. De har 25 bilar, så kom och testa!

Kartingmania i Alcudia

Kartingmania är en gokartbana som ligger i den populära resorten Alcudia på norra Mallorca. Banorna är byggda speciellt för nöje och barn från 4 år får vara med och köra. Bilar och banor finns för olika nivåer och de har öppet från morgonen till midnatt.

Karting i Can Picafort

Gokarts för vuxna och barn från 4 år.
Åk och ha kul på en av Europas finaste gokartsbanor i Can Picafort som ligger något söder om Alcudia. Banan ligger i ett industriområde och är en mycket välskött bana som uppfyller de senaste kraven för säkerhet.
Här kan ni fira er födelsedag, ha möhippa/svensexa, företagsevent eller helt enkelt ha en riktigt kul dag med nära och kära. På anläggningen finns en bar och lekplats för barn.