Ta dig runt på Mallorca med Jeep eller Fyrhjuling

Fyrhjuling på Mallorca

Ett härligt sätt att utforska Mallorcas vackra landskap är med en fyrhjuling. Det finns ett flertal företag på ön som organiserar äventyrs turer med fyrhjuling. Du får uppleva fantastiska vägar, små byar och sagolika stränder, som du aldrig skulle tagit dig till annars.

Det finns kortare turer på någon timme eller halvdags utflykter. Turerna kan bland annat inkludera bad, snorkling, dykning, kajak, besök i naturparker och mycket mer. Det går utmärkt att kombinera olika aktiviteter med varandra. På vissa turer ingår BBQ eller annan lunch. Det finns också turer som filmas, så att du kan dela din upplevelse med dina vänner när du kommit hem.

Detta är en perfekt aktivitet för att ta sig runt själv i eget tempo, eller som grupp. Beroende på gruppens storlek kan deltagare endera åka i par eller på enskilda fordon. Alla som har ett körkort får köra en fyrhjuling och innan turen börjar kommer du att få säkerhetsutrustning, samt lära dig hur du hanterar fyrhjulingen. Barn från 7 år är välkomna att följa med.

Jeep Safari på Mallorca

För dig som vill ha lite fart och fläkt rekommenderar vi Jeep Safari. En jeep har plats för 4-6 personer och man kan boka turer som inkluderar transfer till och från hotellet, samt guide. Bilarna följer oftast en speciell utsatt rutt och det är garanterat en spännande och fartfylld upplevelse. Man blir ett med naturen och får under resans gång också lära sig om historia och växtlighet i omgivningen. På vägen blir det också flera stopp för att njuta av landskapet och ta kort. I priset ingår ofta bensin och försäkringar och om man önskar kan man även boka till en lunch mot extra kostnad.

Glöm inte att ta med dig ryggsäck med vatten, solskydd, badkläder & handduk. För de som skall köra måste självklart körkortet med också!