Luftballong, födelsedagspresent
Sväva högt över Mallorcas landskap i en luftballong.

Luftballongsflygning över Mallorca

Upplev Mallorca från ovan, högt uppe i luften i en luftballong. Flyg lugnt och stilla över det vackra landskapet och njut av de underbara vyerna. En riktigt klar dag kan ni till och med skymta både Menorca och Cabrera i horisonten.

För att boka din luftballongstur, klicka här.

Höjdpunkter

  • Sväva över Serra de Tramuntana-bergen med varmluftsballong
  • Njut av den fantastiska utsikten över den kuperade nordvästkusten
  • Få ett souvenirflygcertifikat och fotoalbum som dokumenterar din upplevelse
  • Smutta på ett glas champagne med utsikt över soluppgången eller solnedgången

Beskrivning

Upplev Mallorcas fantastiska landskap från ovan under den här varmluftsballongflygningen över bergskedjan Serra de Tramuntana och byarna på nordvästkusten. Flygturen varar i en timme.

Ett team med mer än tjugofem års erfarenhet kommer att finnas på plats för att ge dig en introduktion och förklara vad som kan förväntas när ballongerna blåses upp. Om du är extra intresserad av ballongflygning och vill hjälpa till praktiskt med förberedelserna så kommer teamet gladeligen att ge dig lärorika direktiv. Glid fridfullt upp i luften och hör om de områden du flyger över medan du njuter av ett glas mousserande champagne.

Se solnedgången från ett nytt perspektiv och koppla bort dig från all vardagsstress när du låter dig svepas med av vindarna. Sväva tillbaka mot marken och få ett souvenirflygcertifikat av din erfarenhet innan du återvänder till mötesplatsen i ett fyrhjulsdrivet fordon.