Booking.com
Booking.com
Booking.com

Restaurang Markus Innobar

Restaurang Markus Innobar öppnade våren 2016 och har ett perfekt läge, bara en kort promenad mot Portixol från Palma centrum, mittemot Nassau Beach och med utsikt över bukten i Palma. Om du tidigare njutigt av maten på restaurang Emilio Innobar, kommer du med säkerhet att älska maten här som bjuder på samma fusion av Asien och Medelhavet.

Restaurangen har öppet för lunch och middag och erbjuder en varierad meny med allt från klassisk asiatisk mat till moderna medelhavsrätter, och alla råvaror är baserade på högkvalitativa färskvaror. Inredningen är ultramodern, mycket trä och stora fönster. Det finns möjlighet att sitta inne, eller utomhus på terrassen och det finns även en privat matsalsdel.

På menyn hittar man bland annat sashimi (ett urval av perfekt skuren tonfisk, lax, havsabborre och gallo), ceviche på räkor, eller varför inte en boganvante på färsk hummer. Det finns även flera kötträtter som oxfilé och lammkotletter. Restaurangen tillhandahåller även en internationell vinlista, inklusive ett bra utbud av mallorkinska viner.

Adress: Carrer Joan Maragall 48, Palma de Mallorca
Tel: +34 871 903 323
Kök: Fusion, Asiatiskt, Medelhavsmat
Prisklass: 30€-60€
Facebook: www.facebook.com/markusinnobar
Kontakt: info@markusinnobar.com