Booking.com
Booking.com
Booking.com

Restaurang Amaya

Restaurang Amaya ligger på den kända restaurang-gatan Calle Fabrica i Santa Catalina och har välkomnat gäster sedan februari 2016.

Innehavaren Tobias tillsammans med sin kökschef erbjuder rätter med Medelhavet som främsta inspirationskällan, i kombination med klassiska och traditionella recept med influenser från alla kulturer. Amaya vill inspirera till nya smakupplevelser och oväntade kombinationer. Restaurangens rätter består i huvudsak av färska, säsongsbetonade råvaror från lokala marknader. Allt på menyn är hemlagat och tillagat samma dag.

Restaurang Amaya har en klassisk atmosfär med moderna influenser. Ett antikt stengolv, ett tak bestående av mer än tvåhundra ursprungliga mallorkinska fönsterluckor och bakom baren mörkgrönt kakel från Marocko. Inredningen är smakfull med autentiska möbler av hög kvalitet som ger restaurangen en riktig storstadskänsla. Mycket av inredningen är taget från gamla byggnader och restaurerats. Glas och bestick är också av hög kvalitet samt fint porslin från kända traditionella leverantörer. Det är de små detaljerna som räknas.

Amaya är en perfekt plats att fira speciella tillfällen, för företagsunderhållning, eller en trevlig middag med vänner. När vädret är varmt ställer restaurangen ut bord på den mysiga gågatan, så att du kan njuta av en måltid eller en drink under bar himmel en ljum sommarkväll.

Adress: Calle Fabrica nº 18A, 07013 Palma
Tel: +34 971 09 54 07
Kök: Medelhavsmat
Prisklass: 30€-60€
Hemsida: www.amaya.one