Mercado Gastronomico SAN JUAN.

Palma har gjort en nysatsning (2015) och öppnat en modern gastronomisk ”food cort” med olika typer av caféer, restauranger och barer. Byggnaden heter San Juan och ligger strax norr om Palma i kulturcentret S’Escorxador.

På det centrala torget i San Juan finns 17 matstånd och en bistro med bord och barstolar som ger dig möjlighet att slå dig ner för en bit mat. Välj vad du vill ha och njut av en härlig miljö. Det finns mycket att välja på; friterad fisk, japansk mat, ostron och skaldjur, skinka och korv, färsk pasta och pizza, Mallorkinskt ris, gourmet hamburgare, pintxos, grillat kött och mycket mer.

I caféet med egen terrass kan du njuta av en kaffe och delikatesser från bageriet La Madeleine de Proust. Det finns allt från söta bakverk och tårtor till salta bakverk och bröd.

El Escenario heter en del av San Juan. Här arrangeras konserter, dans, produktpresentationer, vinprovningar, bokpresentationer, kurser och konferenser. Men detta utrymme är också tillgänglig för privata tillställningar.

På översta våningen har IKEA byggt upp ett kök där olika gastronomiska aktiviteter kan anordnas. Cooking4People filosofin är enkel; dela gastronomiska aktiviteter, med fantasin som den viktigaste ingrediensen. Du kan hålla en matlagningskurs, en födelsedag, en vinprovning, presentation av en bok eller en matfotografi session.

Kolla in hemsidan för mer information om aktuella events och arrangemang.

Adress: Carrer de l’emperadriu Eugènia nª 6. C2, Palma de Mallorca
Tel: +34 971 781 004
Hemsida: http://www.gastronomicosanjuan.es/