10 Hamburger restauranger i Palma

Här kommer tips för alla oss som älskar en riktigt bra hamburgare! På Mallorca finns det ett stort utbud av hamburgar restauranger och det öppnas nya hela tiden. Priserna på hamburgare varierar och det finns vissa restauranger med erbjudanden om dagens lunch osv.

Vi på Mallorcaguide har valt ut några av våra favoriter i Palma city. Det blev en salig blandning av restauranger, med allt ifrån den traditionella hamburgaren, till hamburgare med nya spännande kombinationer och smaker inspirerade från olika matkulturer.

Här kommer 10 hamburgar restauranger som är väl värd ett besök:

Klicka på restaurang namnet för att länkas vidare till mer information, och se restaurangernas placering på kartan längst ned på sidan.

Marsim Bistrobarante
”prova en mer hälsosam hamburgare, utan att tumma på smakupplevelsen, slow food baserat på naturliga, färska råvaror, med flera vegetariska, vegan och glutenfria alternativ”

Gin Burger
”brett utbud av hamburgare, även vegetariska och såklart finns en speciell gin meny med ett 30-tal olika sorters gin”

RD9
”Smarriga hamburgare komponerade av kvalitetsråvaror, kolla in dagens meny till extra bra pris, och se en fotbollsmatch på restaurangens storbilds-tv”

Burger Lab
”fräsch restaurang med undertbart god Mexican Burger samt hemma gjorda pommes frites, fantastisk uteservering”Raimundo Burger
”vällagade Gourmet hamburgare med nybakat bröd, testa sötpotatis eller rosmarin pommes frites samt de hemma gjorda efterrätterna, finns vegan och glutenfria alternativ”

Lemon Tree
”avslappnad atmosfär och chic inredning, bra urval av hamburgare och det finns några vegetariska och vegan alternativ”California Burger Bar
”hål i väggen hak med Amerikans ägare som serverar vällagade, saftiga hamburgare med råvaror från den lokala köttbutiken”

Badal burger
”kombinera din egen hamburgare med många smarriga alternativ, testa pommes frites gjort på sötpotatis samt de läckra hemmagjorda såserna, finns glutenfria alternativ”

The Lucky Bun
”familjedriven liten restaurang med underbara hamburgare, många vegatariska och veganska alternativ på menyn, samt en fantastisk pulled pork”

La Nueva Burguesa
”mycket saftig och smakrik hamburgare gjord på lokala råvaror och närbakat bröd, personal som brinner för sina burgare, finns en historia för alla burgare på menyn”