Restaurang Nagoya

Nagoya är en känd buffet restaurang, som ligger längs huvudgatan Joan Miró, i området Son Armadams, strax utanför Palma city.

Många kallar denna restaurang för ”rullbandet” för att man här, förutom att beställa mat från menyn, även kan beställa en buffet som serveras via ett rullband som går runt i mitten på restaurangen.

Nagoya serverar japansk och kinesisk mat med internationella influenser. Buffen består av ett stort antal smårätter, bland annat sushi, dumplings, risrätter, nudelrätter, grönsaksrätter, kött och kycklingrätter, fisk och skaldjursrätter och det serveras även frukt och efterrätter på slutet av din måltid.

Beställer man buffen betalar man ett fast pris och får sedan obegränsar plockar de tallrikar man själv önskar från bandet som rullar förbi ens bord.

Restaurangens inredning är ganska stel och avskalad, maten håller lite olika kvalitet, men är mycket prisvärd. Personalen är trevlig och uppvaktande och du kan med fördel ta med dig hela familjen hit. Barnen älskar att själva kunna plocka de dom vill äta och för barn upp till 7 år betalar man ett mindre pris.

Adress: Avinguda de Joan Miró 5, Palma
Tel: +34 971 78 70 67
Plats: Palma de Mallorca
Kök: Buffet, Asiatisk, Japanskt, Kinamat, Sushi, Internationellt
Prisklass: 10€-30€
Hemsida: http://www.restaurantenagoya.com/