Michelinrestaurang i Port d´Alcudia
Restaurang Jardin.
Booking.com
Booking.com
Booking.com

Restaurang Jardín

Jardín är en del av ett gastronomiskt familjeföretag på norra delen av ön där Macarena de Castro blev den första kvinnliga kocken på Mallorca att tilldelas en Michelin-stjärna (2012). Macarena sätter sin egen utsökta signatur på traditionella mallorquinska rätter samt medelhavsrätter. Hon använder sig av de finaste lokala råvarorna för att skapa en spännande och välbalanserad smakmeny som ändras regelbundet. Hon brinner för att använda medelhavsfisk och lite mindre kända styckningsdetaljer från kon med mer smak, för att skapa en blandning av traditionell och avant garde haute cuisine. Specialkost tillgodoses med 24 timmars varsel och även barnmeny.

Restaurangen, ovanför familjens Bistro del Jardín och Gastrobar, har en smart modern inredning, dekorerad med familjen konstverk. Bra webbplats som erbjuder online-bokningar. Restaurangen ligger i ett lugnt bostadsområde utanför centrala Alcudia och känns fjärran från områdets turistfulla matställen.
Den romantiska trädgården är perfekt för sommarens middagar och inomhus finns det en rymlig modern matsal. Familjeföretagets övriga restauranger erbjuder förstklassig mat för dem vars budgetar inte sträcker sig till en upplevelse av Michelinklass.

Adress: Calle tritonus s / n, Port de Alcúdia
Tel: +34 971 892 391
Plats: Port de Alcúdia, Mallorca
Kök: Medelhavs, Spanskt
Prisklass: Avsmakningsmenyer 65€ – 105€
Hemsida: www.restaurantejardin.com


Visa större karta