Restaurang Ca Na Toneta

När du besöker restaurangen Ca Na Toneta börjar upplevelsen redan påväg till byn Caimari. Kom förbi på en lunch eller middag på denna förtrollande restaurang och upplev atmosfären och Mallorcas smaker. På Ca Na Toneta garanteras en avslappnad matupplevelse, tack vare restaurangens fantiska läge vid foten av Serra de Tramuntana i hjärtat av Mallorca.

Restaurangen drivs av systrarna Maria och Therese Solivellas, tillsammans med deras svägerska Gemma Puig. Restaurangen ändrar sin meny efter årstiderna och serverar endast lokalt producerad säsongsbetonad mat. Genom direkt kommunikation med fiskare, lokalbefolkning och handelskollegor skapar Ca Na Toneta en ärlig matlagning, med en stilfull touch.

Ca Na Tonetas kök är som en verkstad, med händer och eld som sina mest värdefulla verktyg. Här används exakta tekniker för varje enskild maträtt, och varje recept drivs av engagemang, sunt förnuft och känsla för detaljer. Köket är en plats som personalen besöker med ödmjukhet och ett gott humör.

På Ca Na Toneta vet du aldrig vad du kommer att bli serverad, förutom att menyn kommer att vara strikt Mallorquinsk och säsongsbetonad. Restaurangen presenterar alltid en 6 rätter meny; två förrätter (aptitretare och soppa), en ”coca” (typ av focaccia), fisk- och kötträtter och dessert.

Under sommarmånaderna har restaurangen öppet alla kvällar från klockan 20:00.

Adress: Horitzó 21, 07314 Caimari, Mallorca
Tel: +34 971 515 226
Plats: Caimari
Kök: Spanskt, Mallorquinskt
Prisklass: 30€-60€
Hemsida: http://www.canatoneta.com/en/